Na stanju

Noćna LED sijalicaPotrebno vam je dodatno osvetljenje u domu, vikendici, kancelariji i to na ne naročito pristupačnim mestima? Noćna LED sijalica je pogodna za svaki ugao vaših stambenih i poslovnih prostorija!Povlačenjem ručice na prekidaču zasijaće ceo p... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Noćna LED sijalica

Potrebno vam je dodatno osvetljenje u domu, vikendici, kancelariji i to na ne naročito pristupačnim mestima? Noćna LED sijalica je pogodna za svaki ugao vaših stambenih i poslovnih prostorija!

Povlačenjem ručice na prekidaču zasijaće ceo prekidač i priuštiti vam baš onoliko svetla koliko vam je potrebno u unutrašnjosti ormana, u podrumu u kom nema svetla, u garaži na mestima gde standarno svetlo i ne dopire onoliko koliko želite. 

Noćna LED sijalica je vrlo pogodna kada imate malu bebu i kada vam je u prostoriji u kojoj spava potrebno samo malo osvetljenja, onog koje će vam pomoći da vidite da li je sve u redu, a koje ipak neće ometati mališana dok spava.

Ova praktičn noćna LED sijalica ima 24 bele LED lampice i radi na 4xAAA baterije. Baterije NISU uključene u pakovanje.

Iskoristite sniženje i kupite ovu praktičnu noćnu LED sijalicu za svoj dom. Pomoći će vam da se snađete i u najmračnijim uglovima, a intenzitet svetla ipak nikome neće smetati.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina