Na stanju

Šećerna vuna je obožavana poslastica i to ne samo kod dece iako su ona najveći ljubitelji, već i kod odraslih. Do nedavno ste imali prilike da je jedete samo leti kada uveče izađete u šetnju, a sada možete da je jedete kada god poželite, u bilo koje doba g... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Šećerna vuna je obožavana poslastica i to ne samo kod dece iako su ona najveći ljubitelji, već i kod odraslih. Do nedavno ste imali prilike da je jedete samo leti kada uveče izađete u šetnju, a sada možete da je jedete kada god poželite, u bilo koje doba godine i dana i to kod svoje kuće, jer sada postoji mini aparat za šećernu vunu!

Složićete se, ovo je jedna od boljih stvari koje su izmišljene u poslednje vreme, jer konačno imate mogućnost da svojim klincima pripremate superukusnu i poslasticu superzabavnog izgleda, a da pritom ne morate da kupujete ništa od čega ćete tu poslasticu praviti niti da provedete pola dana u kuhinji pripremajući ga kao što je to slučaj sa nekim slatkišima.

Vrlo jednostavno funkcioniše: u njega samo sipate šećer i štapićima vrtite po njemu dok se ne napravi šećerna vuna veličine koju želite. Ovo će biti super zabavna poslastica za klince i bez povoda, ali i kada im dođu drugari da se igraju, kada im pravite rođendan ili nešto drugo lepo slavite.

U aparat se sipa onoliko šećera koliko može da stane u kašičicu-dozer koja se dobija u pakovanju. Šećer možete sipati takav kakav jeste, beo, a ono što će deci biti još inetresantnije jeste da ga obojite. To možete uraditi prehrambenom bojom, bilo kojom želite i volite.

Mini aparat za šećernu vunu toliko simpatično izgleda da će vam ukrasiti kuhinju i uneti živosti u njen izgled. On je dovoljno veliki da sa njim možete da napravite slatku vunu, a dovoljno mali da može da stane u bilo koji kutak kuhinje i da vam ne smeta.

Aparat radi na struju i nakon pravljenja vune od jedne doze bi trebalo napraviti malu pauzu kako se aparat ne bi pregrejao.

Požurite da poručite svoj mini aparat za šećernu vunu, a imajte na umu da je sjajajn i kao poklon nekome ko ovaj slatkiš jako voli.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina