Na stanju

Fenomenalna supertopla zimska kapa koja na sebi ima LED svetlo koje se skida i puni. Da vam obe ruke budu slobodne i da imate svetla kada uveče zimi treba napolju da završite brojna posla.Super topla, mekana i udobna zimska kapa koja na sebi ima jako LED s... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Fenomenalna supertopla zimska kapa koja na sebi ima LED svetlo koje se skida i puni. Da vam obe ruke budu slobodne i da imate svetla kada uveče zimi treba napolju da završite brojna posla.

Super topla, mekana i udobna zimska kapa koja na sebi ima jako LED svetlo (koje se skida sa kape i puni) idealno:

✅ Za noćnu šetnju
✅ Za noćno trčanje
✅ Za noćno skijanje
✅ Za noćno planinarenje
✅ Kada zimi uveče krenete po drva/pelet

Obe ruke slobodne

Glavna prednost ove tople kape je to što vam omogućava da svetlo koje biste inače nosili u ruci nosite na glavi, oslobađajući vam ruke za obavljanje različitih zadataka. Više nećete gubiti vreme na podešavanje baterijske lampe pod optimalnim uglom, jer će vaša glava držati svetlo tamo gde vam je potrebno.

Muška i ženska

Klasičan dizajn čini ovu kapu savršenom za osobe oba pola. Neutralna boja omogućava jednostavno kombinovanje sa različitim odevnim komadima. Bez obzira na vaš lični stil, lako će se uklopiti u vaš garderober bilo da ste muškarac, bilo da ste žena.

Pranje u mašini

Svetlosni izvor na kapi može se jednostavno i brzo ukloniti kako biste je oprali i isto tako lako ponovo vratiti. Možete prati kapu u veš mašini, ne brinući o mogućim oštećenjima. Kada izvadite LED svetlo da biste oprali kapu, iskoristite priliku da svetlo i napunite za to vreme preko USB-a.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina