Na stanju

Prijatna, udobna i savršeno stoji svakoj građi – upravo takva je ova duga letnja haljina!Leti kada je napolju visoka temperatura je izuzetno važno da vam odeća koju nosite bude prijatna i udobna. Materijal od kog je napravljena ova haljina je upravo takav:... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Prijatna, udobna i savršeno stoji svakoj građi – upravo takva je ova duga letnja haljina!

Leti kada je napolju visoka temperatura je izuzetno važno da vam odeća koju nosite bude prijatna i udobna. Materijal od kog je napravljena ova haljina je upravo takav: pamuk nije debeo kako vam u njoj ne bi bilo pretoplo i kako se ne biste znojili više nego što želite, a ipak nije ni toliko tanak kako se haljina ne bi providela i time ograničila prilike u kojima možete da je nosite.

Gornji deo haljine je zatvoren, a rukavčići su sečeni ukrivo. Sečena je malo iznad pupka i na tom delu se nalazi i kaiš od istog materijala koji se može zavezati kako god poželite: opušteno i više pustiti da pada, možete ga vezati u mašnu sa strane, po sredini ili na leđima.

Donji deo je na preklop i ima umereno dubok šlic koji vas čini ženstvenom i seksi. Njena dužina je do iznad članka, pa se neće vući po zemlji dok hodate, smetati vam i prljati se.
Nju možete da nosite i tokom dana i tokom večeri u najrazličitijim varijantama: dok šetate, dok šopingujete, kada izlazite na piće, pa čak i na posao osim ako ne radite negde gde je jasno definisano kako morate biti obučeni.

Ono što je takođe čini fantastičnom je to što uz nju možete da nosite apsolutno sve od letnje obuće što imate: i sandale na štiklu i ravne sandale, papuče, baletanke, a sjajno će izgledati čak i uz patike. Patike koje uz njih kombinujete mogu da budu i one nešto malo elegantnije, ali i one totalno sportske. A jednako veliki izbor važi i za torbe koje uz nju idu.

Požurite da po super sniženoj ceni nabavite svoju dugu letnju pamučnu haljinu koja će vam savršeno pristajati u brojnim prilikama.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina