Na stanju

Nema ko ne voli taj potpuno osvežavajuć mornarski stil! Devojke i žene zato obožavaju ovu predivnu torbu, ali to nije jedini razlog!Ova ženstvena platnena torba je odličan izbor za vrele letnje dane kada sa sobom prilikom izlaska iz kuće želite da ponesete... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Nema ko ne voli taj potpuno osvežavajuć mornarski stil! Devojke i žene zato obožavaju ovu predivnu torbu, ali to nije jedini razlog!

Ova ženstvena platnena torba je odličan izbor za vrele letnje dane kada sa sobom prilikom izlaska iz kuće želite da ponesete brojne drangulije koje su vam potrebne tokom dana ili večeri: novčanik, knjigu, laganu letnju šminku, vodu i brojne druge stvari, jer zaista je prostrana i može u nju da stane mnogo stvari.

U njoj su stvari sigurne, jer na vrhu ima rajfešlus, pa je lako možete zatvoriti. Ručke su vrlo moderne i dodatno daju torbi na zanimljivom izgledu: u pitanju je braon veštačka koža i minimalno metalnih detalja. Plus su praktične jer možete da ih nosite i preko golog ramena i u rukama, a da vas ne nažuljaju i ne izgrebu koliko god da vam je torba puna stvari i teška.

S obzirom da je od platna, možete da je perete ručno ili u mašini na nižoj temperaturi. Nemojte je sušiti u mašini za veš i ne koristite izbeljivače prilikom pranja.

Ovo je torba koju možete nositi i na plažu, i na kupanje na okolnom bazenu, ali takođe i torba koju možete nositi svakodnevno, pa čak i na posao.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina