Na stanju

Idealna za leto, za one momente kada želite da vam bude udobno i da se osećate zanosno.Vrlo interesantan kroj haljine koji će naglasiti ono šta želite da istaknete i istovremeno sakriti ono što smatrate manom. Do kolena je i sa strane ima šlic koji će umer... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Idealna za leto, za one momente kada želite da vam bude udobno i da se osećate zanosno.

Vrlo interesantan kroj haljine koji će naglasiti ono šta želite da istaknete i istovremeno sakriti ono što smatrate manom. Do kolena je i sa strane ima šlic koji će umereno otkriti noge u kojima uživate od kada ste preplanuli i od kada se na njima vide rezultati vežbanja svih ovih meseci unazad. 

Sečena je u predelu struka gde ima i kaišić od istog materijala i istog dezana koji možete vezati u mašnu ili na neki drugi način. Materijal je takav da haljina lepo pada, a cvetovi kojima je prošarana su pravi hit i ovog leta. Gornji deo haljine ima V izrez, a rukavi su kratki i sečeni ukoso, što haljinu čini dodatno ženstvenom i interesantnijom.

Nju možete da nosite i tokom dana, ali je ipak prikladnija tokom večeri u najrazličitijim varijantama: dok šetate, prilikom izlaska na piće, u bioskop, na večeru i sl.

Uz nju se uklapa gotovo sva obuća koju posedujete, a najviše baletanke, sandale, i one ravne i one na štiklu, pa čak i papuče koje su sad jako popularne u raznoraznim stilovima.

Požurite da po letnjoj akcijskoj ceni nabavite ovu divnu cvetnu haljinu koja još dugo neće izaći iz mode.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina