Na stanju

Prijatna, lagana, cvetna – upravo takva haljina vam treba za vrele letnje dane i tople večeri.Ova haljinica je supervesela, jer je krase cvetni motivi. Međutim, nema na sebi previše boja, što je ipak čini nešto mirnijom i što omogućuje da je nose čak i one... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Prijatna, lagana, cvetna – upravo takva haljina vam treba za vrele letnje dane i tople večeri.

Ova haljinica je supervesela, jer je krase cvetni motivi. Međutim, nema na sebi previše boja, što je ipak čini nešto mirnijom i što omogućuje da je nose čak i one dame koje ne vole na sebi previše jarkih boja, a ipak bi da malo razbiju monotoniju u svom ormanu u kom se nalaze uglavnom klasični jednobojni komadi.

Gornji deo haljine je zatvoren, rukavi su do lakta i plus što joj je dužina do malo iznad kolena, tako da ćete moći da je nosite u raznoraznim prilikama. Odlična je ne samo za neformalne izlaske, već i za odlazak na posao po vrućem letnjem danu, naročito ako imate puno da pešačite po suncu jer će vas tanki rukavi koji prekrivaju dobar deo ruke zaštititi od gorenja.

Iako je poprilično zatvorena, materijal je izuzetno prijatan i u njoj vam neće biti vruće, teško, neće vas stezati i izazivati nervozu. U njoj ćete opušteno moći da se krećete i obavljate svakodnevne poslove ili se zabavljate u hladu nekog lepog kafića.

Osim što kao i većinu haljina možete da je nosite na baletanke i sandale, na nju možete da nosite čak i potpuno sportske patike. Neće odudarati, jer ovog leta je dozvoljeno kombinovanje raznih formi, stilova i boja.

Kupite sebi preudobnu letnju haljinu po super niskoj ceni! Budite moderni i neka vam bude lagodno i udobno čak i kada je napolju izuzetno vruće!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina