Na stanju

Ako u kući ili stanu imate macu, onda vrlo dobro znate koliko je nekada nezgodno to što pesak koji joj služi kao toalet raznosi svuda po kući. Najpre nije higijenski, a nije ni zgodno da usisavate bezbroj puta na dan. Ova rupičasta podloga će vam pomoći da... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ako u kući ili stanu imate macu, onda vrlo dobro znate koliko je nekada nezgodno to što pesak koji joj služi kao toalet raznosi svuda po kući. Najpre nije higijenski, a nije ni zgodno da usisavate bezbroj puta na dan. Ova rupičasta podloga će vam pomoći da se rešite ovakvog nereda.

Rupičasta podloga za posip za mačke je neverovatno praktično rešenje koje će obezbediti da sav pesak koji vaša maca iznosi iz svog toaleta ostane u njoj i tako se ne raznosi po kući. Sve što je potrebno jeste da podlogu stavite odmah uz posudu sa peskom, tako da kad mačka izađe iz njega odmah spusti noge na nju i očisti ih.

Kako ona funkcioniše?

Podloga ima sitne rupice u koje se pesak koji mačka iznosi iz posude zadržava u njoj. Rupice su dovoljno sitne da vašoj mački šapica ne propadne kroz njih i da joj bude udobno, da ne beži sa nje i ne izbegava je, a s druge strane dovoljno krupne da u njima završi sav pesak sa mačkinih nogu. Kada poželite da očistite podlogu, samo je operite vodom i osušiće se za tren oka.

Dužina: 74 cm
Širina: 56 cm

Još jedna velika prednost ove podloge je ta što je vodootporna. Za razliku od brojnih drugih podloga koje ostaju vlažne i po nekoliko sati, nakon čega šire neprijatan miris i mačka na njih ne želi da spusti šapu, sa ove tečnost samo klizi i vrlo brzo se suši.

Udobna je i meka za hodanje, pa je vaša maca neće zaobilaziti. Crna je i jednostavnog dizajna, pa će se lako uklopiti u svaki prostor. Takođe, može služiti i kao podloga za hranu i vodu za mačke i pse, kako ne bi raznosili hranu svuda po kući, već kako bi se sve ispale granule i voda zadržali na podlozi.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina