Na stanju

Crevo sa True Touch rukavicom za češljanje ljubimacaFantastičan saveznik onda kada treba okupati ljubimca i dobro ga očešljati iako ne voli da se češlja! True Touch rukavica je oduševila sve koji su je probali, a sada je dobila i crevo!Umesto da se mučite ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Crevo sa True Touch rukavicom za češljanje ljubimaca

Fantastičan saveznik onda kada treba okupati ljubimca i dobro ga očešljati iako ne voli da se češlja! True Touch rukavica je oduševila sve koji su je probali, a sada je dobila i crevo!

Umesto da se mučite i vi i vaš ljubimac prilikom njegovog kupanja i sređivanja, nabavite ovo fantastično crevo koje na sebi ima specijalnu True Touch rukavicu za češljanje. Kako rukavica češlja? Zahvaljujući silikonskim iglicama koje ima na sebi! Samim tim ne čupa dlaku kao što to čine obične četke, a kroz nju prolazi mlaz vode i dodatno čitav proces čini prijatnijim.

Vašem ljubimcu četkanje ovom rukavicom ne samo da neće smetati, već će mu prijati s obzirom da će imati utisak da ga samo nežno mazite. Silikonske iglice će ga blago masirati i tako poboljšati cirkulaciju, pa ćemu dlaka biti sjajnija i mekša.

Vama će takođe biti mnogo lakše da svog ljubimca četka ovom rukavicom umesto da ga čupate običnom četkom, zapinjete kod ućebanih delova i borite se sa tim da vam četka ne ispadne iz ruku. Naročito klada ga kupate. U isto vreme, bez skidanja rukavice, moći ćete i lepo da ga nasapunjate i isperete, i detaljno očešljate.

Crevo sa rukavicom je jednako dobro kako za kupanje pasa, tako i za kupanje mačaka. Napravite zabavu od ovog do sada mukotrpnog posla!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina