Nema na stanju

Savršena četka koja će vam pomoći da uklonite svu suvišnu dlaku sa vašeg ljubimca. Ona efikasno, a ipak nežno prema ljubimcu uklanja dlaku i eliminiše čvorove, perut, pa čak uklanja i prljavštinu. Odlična je za sve rase i sve tipove dlaka! Od čega su ustva... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Savršena četka koja će vam pomoći da uklonite svu suvišnu dlaku sa vašeg ljubimca. Ona efikasno, a ipak nežno prema ljubimcu uklanja dlaku i eliminiše čvorove, perut, pa čak uklanja i prljavštinu. Odlična je za sve rase i sve tipove dlaka! 

Od čega su ustvari zupci na četki kad tako uspešno četkaju čak i najgušću dlaku? To su fino savijene žice dizajnirane da prodiru duboko i u stanju su da dobro neguju i poddlaku bez ogrebotina na koži vašeg ljubimca! Konačno ćete rešiti svog ljubimca ućebalih delova, čvorića, bez rizika da ga povredite. 

Dodatna prednost ove četke je ta što se izuzetno lako čisti. Naime, žice koje češljaju izlaze iz četke pritiskom na dugme na vrhu. Dugme treba da držite dok češljate psa. Kada završite i kada pustite dugme, žice će se povući unutra, a sva skinuta dlaka ostaće na vrhu i samo ćete u jednom komadu moći lagano da je skinete rukom.

Pored toga što dobro raščešljava, četka neguje i masira dlaku, povećava cirkulaciju i čini dlaku ljubimca mekom i sjajnom. Vaš ljubimac će voleti da ga četkate!

Takođe, četka ima specijalno dizajniranu dršku koja ne kliza i ne ispada iz ruke. Lagana je, pa će vam biti lako da češljate ljubimca bez umaranja.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina