Na stanju

Zidna slavina sa grejačem je neverovatno praktičan i koristan uređaj zahvaljujući kome ćete uvek imati toplu vodu iako nemate bojler u kuhinji, kupatilu, garaži, vikendici.Zidna slavina sa grejačem jeste tu da vam, kada vam je potrebno, zagreje vodu i bez ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Zidna slavina sa grejačem je neverovatno praktičan i koristan uređaj zahvaljujući kome ćete uvek imati toplu vodu iako nemate bojler u kuhinji, kupatilu, garaži, vikendici.

Zidna slavina sa grejačem jeste tu da vam, kada vam je potrebno, zagreje vodu i bez bojlera, ali kroz nju normalno može ići i hladna voda. Samo povučete ručku na stranu na kojoj je naznačena hladna voda. Uvek će biti hladna i sveža i neće promeniti ukus. Što se tiče tople vode, ima grejač zahvaljujući kome izuzetno brzo zagreva vodu koja vam je momentalno dostupna za korišćenje. Ona može zagrejati vodu do čak 60 stepeni. Zidna slavina sa grejačem proizvodi od 1-2l tople vode u minuti.

Ona je vrlo modernog dizajna, napravljena je od metala i plastike. S obzirom na dizajn i belu boju, ona će se lako uklopiti u svaku kuhinju, kupatilo ili vikendicu. Montaža je krajnje jednostavna.

Da biste koristili ovu slavinu dovoljna je samo jedna utičnica i za par sekundi imate onoliko tople vode koliko želite. Temperaturu podešavate jednostavnim pomeranjem ručice do određenog nivoa zagrejanosti vode. Slavina ima zaštitu koja mu ne dozvoljava da se voda pregreje.

Zahvaljujući ovoj slavini ne samo da nećete trošiti onoliko struje koliko biste na zagrevanje vode u bojleru, već ćete pored nje čuvati i štedeti i vodu i koristi samo onoliko koliko je potrebno za korišćenje. 

Ukoliko često idete na vikendicu, ili volite da boravite u kamp kućici, znate da tamo često nisu uslovi kao kod kuće, ali ne mora da bude tako, jer sa ovim aparatom, sada možete skuvati ručak ili napraviti čaj, podjednako brzo, tako da se i u vikendici možete osećati jednako komforno.

Osigurač za slavinu minumum: 16A
Napon: 220-240V/50Hz
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina