Na stanju

Zaštitne rukavice za sečenjeAko vam se često dešava da se posečete prilikom pripreme hrane i ako su vam ruke od toga postale izranjavanje i grube, onda su vam definitivno neophodne zaštitne rukavice.Zaštitne rukavice za sečenje sačuvaće vaše ruke glatkim i... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Zaštitne rukavice za sečenje

Ako vam se često dešava da se posečete prilikom pripreme hrane i ako su vam ruke od toga postale izranjavanje i grube, onda su vam definitivno neophodne zaštitne rukavice.

Zaštitne rukavice za sečenje sačuvaće vaše ruke glatkim i negovanim ma koliko hrane imali da isečete i ma koliko vaši noževi bili oštri. Nećete morati da vodite računa da li ćete se poseći, pa ćete samim tim biti mnogo brži u pripremi hrane.

Ove rukavice svoju efikasnost duguju materijalu od kog su napravljene: polietilen visoke gustine, spandeks, staklena vlakna. Osim što maksimalno štite vaše ruke, ove rukavicu su izuzetno udobne za nošenje i u njima je lako raditi. Neće vam smetati ni jednog momenta, zaboravićete i da ih imate na rukama. Takođe, neće spadati sa ruku dok radite, jer savršeno prijanjaju uz kožu.

Osim što su efikasne i praktične za korišćenje, ove zaštitne rukavice su vrlo jednostavne i za održavanje: možete ih prati ručno ili u mašini na maksimalnoj temperaturi od 40 stepeni i sa blagim deterdžentom. 

Ukoliko je i vama potrebna zaštita prilikom sečenja hrane, pozovite ODMAH i naručite svoj par zaštitnih rukavica po SUPER CENI!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina