Na stanju

Grip eez – držač/stezna pločica za lepljenjePredstavljamo Vam revolucionarni proizvod Grip eez koji možete po želji koristiti u svom domu ili automobilu, a kojim se veoma lako rukuje. Ne zahteva bušenje niti lepljenje, a toliko je jednostavan da ćete biti ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Grip eez – držač/stezna pločica za lepljenje

Predstavljamo Vam revolucionarni proizvod Grip eez koji možete po želji koristiti u svom domu ili automobilu, a kojim se veoma lako rukuje. Ne zahteva bušenje niti lepljenje, a toliko je jednostavan da ćete biti oduševljeni njegovom funkcionalnošću. U čemu je njegova tajna?

Grip Eez će Vam omogućiti da postavite na željenom mestu u Vašem stanu, kući, kancelariji ili automobilu željeni predmet, fotografiju, pa čak i ogledalo BEZ čekića, eksera i bušilice. Fenomenalno zar ne? Toliko je praktičan i koristan da nećete moći da poverujete svojim očima. 

Naime, Grip Eez možete koristiti iznova i iznova, bez narušavanja njegovih svojstava. Ako odlučite da vam više ne treba za to za šta ga već koristite nego za nešto drugo, dovoljno je da ga jednostavno isperete vodom i ostavite da se osuši nakon čega je ponovo speman za korišćenje. Jedno pakovanje sadrži 5 pločica koje se po potrebi mogu oprati i do 1.000 puta!

Grip Eez je posebno dizajnirana stezna pločica koja je u mogućnosti da drži na mestu sve one predmete koje ni na koji drugi način niste bili u stanju da postavite na željenu poziciju. Jedna pločica može da drži predmet težine do 2 kg. Ako vam je potrebna manja pločica, materijal od kog su napravljene Vam omogućuje da postojeću isečete na manje delove i iskoristite ih kako želite.

Dimenzije pločice: 6 cm x 7,5 cm

Neverovatno ali istinito, Grip eez ispunjava Vaša očekivanja i u kupatilu, u vlažnom okruženju, na ekstremno niskim i visokim temperaturama
Savršen proizvod za uređenje savremenog doma koji NEĆE oštetiti zidove u Vašem domu, a što se upotrebe u automobilu tiče, Vaš telefon, GPS uređaj ili table za decu biće uvek na sigurnom mestu i na dohvat Vam ruke.

Ispod teksta Vas očekuje video klip koji će Vas detaljnije uputiti u svu praktičnost Grip eez-a. Iskoristite mogućnost da već danas nabavite svoj primerak po i više nego odličnoj ceni!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina