Na stanju

Terminator prah - sredstvo za otpusavanje odvoda i wc solje konačno će rešiti problem zapušenih kada, tuš kabina, lavaboa i sudopera! Voda se neće više zadržavati u njima zbog nataloženih nečistoća niti će se neprijatni mirisi iz navedenih mesta širiti vaš... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Terminator prah - sredstvo za otpusavanje odvoda i wc solje konačno će rešiti problem zapušenih kada, tuš kabina, lavaboa i sudopera! Voda se neće više zadržavati u njima zbog nataloženih nečistoća niti će se neprijatni mirisi iz navedenih mesta širiti vašim čistim domom!

Ovaj alkalni rastvarač nečistoća u prahu može ultrabrzo da raloži brojne nečistoće različitog porekla. Možete da ga koristite u kadi, tuš kabini, lavabou, u sudoperi.

Odvodi u kadama i tuš kabinama stalno su prepuni ne samo dlaka i parčića sapuna koji utiču na to da voda otežano prolazi kroz odvod, već ima i nečistoća koje golim okom ne vidimo: talozi od mleka i ulja za telo, ostaci kupki, šampona, kamenac... Ovo je pravi zadatak za prah za čišćenje odvoda! On će „istopiti“ sve navedene nečistoće za tren oka i voda se više neće zadržavati u kadi/tuš kabini.

Isto tako ni ne primećujete da su u odvodu lavaboa završili brojni komadići sapuna, talozi paste za zube za koje mislite da su se rastvorili. Samo sipajte prah za čišćenje odvoda i bez brige, sva prljavština će nestati kao rukom odnešena.

Čak i sudopera kao jedan od najprljavijih odvoda je za ovaj prah lako rešiv problem! U njoj se sakuplja gomila komadića hrane, koja jeste sitna, ali u velikim količinama. Tu su masnoće, prljavština koje malo koje sredstvo može da reši. Ovaj „čarobni“ prah će i ovde rešiti problem i tako takođe sprečiti i neprijatne mirise koji imaju tendenciju da se šire kada je odvod prepun taloga.

Ono što je velika prednost ovog praha u odnosu na brojna druga sredstva sa istom namenom jeste što neće oštetiti vaše odvode, cevi niti septički sistem.

Kako se Terminator prah - sredstvo za otpusavanje odvoda i wc solje koristi? Sipajte oko 50g praha u odvod, a potom sipajte u odvod dosta tople vode (oko 1 litar). Sačekajte 10ak minuta pre nego što pustite tekuću vodu. Da, to je baš sve! I da, zaista je toliko lako!

U pakovanju se dobijaju dve bočice od po 268g. Dakle, ukupno 536g proizvoda što je za oko 10ak korišćenja.

Zato nikako ne propustite da očistite svoje slivnike i održavate ih urednim ovim super prahom! Sa njim je čišćenje jednostavno i efikasno!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina