Na stanju

Slavina i bojler 2 u 1 uređaj, jednostavno, praktično i moderno rešenje za svaki stan, kuću ili vikendicu.Ako vaš bojler sporo radi, vreme je da nabavite ovaj efikasan aparat slavinu i bojler u jednom. Ovom kupovinom obezbedili ste sebi neograničenu količi... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Slavina i bojler 2 u 1 uređaj, jednostavno, praktično i moderno rešenje za svaki stan, kuću ili vikendicu.

Ako vaš bojler sporo radi, vreme je da nabavite ovaj efikasan aparat slavinu i bojler u jednom. Ovom kupovinom obezbedili ste sebi neograničenu količinu tople vode, koja se zagreva za svega nekoliko sekundi. Na mestima gde vam topla voda nije dostupna, ovaj aparat je neophodan.

Bojler ima crveno svetlo koje se pali kad je topla voda spremna za korišćenje. Toliko je moćan da može zagrejati vodu do čak 60 stepeni, a montira se veoma jednostavno na slavinu ili lavabo.
Uštedećete vreme, novac i vodu jer nema više čekanja da se voda ugreje, samim tim dajete svoj doprinos očuvanju životne sredine ali i novčaniku.

Slavina i protočni bojler ne proizvode samo toplu vodu, već ako želite hladnu vodu samo povučete ručku unazad i dobijate uvek svežu i hladnu vodu, za razliku od klasične česme gde voda ume da promeni ukus od stajanja.

Ovaj super aparat proizvodi od 1-2l u minuti.

Elegantnog i modernog dizajna, napravljen je od kombinacije metala i plastike, bele je boje tako da će se uklopiti u svaku kuhinju, kupatilo ili vikendicu.

Za korišćenje ovog bojlera dovoljna je samo jedna utičnica i za par sekundi imate onoliko tople vode koliko želite. Temperaturu podešavate jednostavnim pomeranjem ručice do određenog nivoa zagrejanosti vode. Na česmi je označena skala zagrejanosti vode, pa tako možete izabrati od najhaldnije vode do vode zagrejane do 60 stepeni. Aparat ima zaštitu koja mu ne dozvoljava da se voda pregreje.

Sve to na veoma jednostavan način. Tvorci ovog aparata su doveli njegovo funkcionisanje do savršenstva, te ne samo da ne troši dodatnu energiju, već čuva vodu i koristi samo onoliko koliko je potrebno za korišćenje. 

Ukoliko često idete na vikendicu, ili volite da boravite u kamp kućici, znate da tamo često nisu uslovi kao kod kuće, ali ne mora da bude tako, jer sa ovim aparatom, sada možete skuvati ručak ili napraviti čaj, podjednako brzo, tako da se i u vikendici možete osećati jednako komforno.

  • Dimenzije: 24 x 7cm
  • Težina: 772 g
  • Osigurač za slavinu minumum: 16A
  • Napon: 220-240V/50Hz
  • Zahvaljujući automatskom prekidaču, kabl ne morate isključivati
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina