Na stanju

Ovo je definitivno najjednosatavniji način da očistite beli luk, a da pritom ne „umirišete“ prste njegovim mirisom – silikonskom ljuštilicom za beli luk!Izgleda kao deblja cevčica šuplja sa obe strane. Svaka boja je jarka i vesela. Sa njom više nećete mora... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ovo je definitivno najjednosatavniji način da očistite beli luk, a da pritom ne „umirišete“ prste njegovim mirisom – silikonskom ljuštilicom za beli luk!

Izgleda kao deblja cevčica šuplja sa obe strane. Svaka boja je jarka i vesela. Sa njom više nećete morati da čistite beli luk nožem, na šta se potroši mnogo vremena ako ga treba očistiti u većoj količini. Plus se nožem neretko odstrane i delovi koje možda nije trebalo bacati. 

Silikonska ljuštilica za beli luk se koristi tako što se u nju ubaci češanj luka, a zatim se stavi na ravnu površinu i izrola po njoj lagano (nikako previše). Tako će sa luka spasti ljuska, a vaše ruke će ostati čiste i mirišljave. Pritom ćete završiti posao za bar duplo kraće vreme.

Silikonska ljuštilica za beli luk zauzima jako malo mesta. Možete je odložiti bilo gde, a prati ili ručno ili u mašini za pranje sudova.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina