Na stanju

Super korisna i zanimljiva stvarčica koju obavezno morate imati ako ste neko ko voli da kolači i torte koje pravi osim ukusni budu i interesantno dekorisani. Sada vaša dekoracija slatkiša može izgledati kao dekoracija profesionalca!Ovo je sjajno imati pril... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Super korisna i zanimljiva stvarčica koju obavezno morate imati ako ste neko ko voli da kolači i torte koje pravi osim ukusni budu i interesantno dekorisani. Sada vaša dekoracija slatkiša može izgledati kao dekoracija profesionalca!

Ovo je sjajno imati prilikom pripreme poslastica za slave, rođendane i druge proslave, a ukrašavanje je neuporedivo jednostavnije nego bilo kojim drugim setom za istu namenu. U pakovanju se dobijaju silikonski deo koji se puni filom, koji je lak za manipulisanje, zatim silikonska providna ploča na koju se direktno istiska fil + crteži čiji trag pratite kako biste napravili ukras.

Da pojednostavimo: ispod silikonske providne ploče se postavi crtež koji želite (to mogu biti slova, brojevi, raznorazni oblici) i fil istiskujete po ploči kao da „precrtavarte“ sa papira ispoda njega. Na ploči će ostati oblik koji ste nacrtali/precrtali i sada je potrebno da se on stegne. Kada ispunite celu ploču željenim ukrasima, ubacite je u frižider i ostavite da se fil stegne.

Fil ne sme previše biti redak kako se ne bi razlivao. Najčešće se koristi čokolada za kuvanje, jer je ona najzahvalnija, a i uklapa se sa gotovo svim drugim ukusima.

Osim crteža koji dobijate u pakovanju, svakako možete odštampati i koristite neke druge po svojoj želji.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina