Nema na stanju

Šabloni za dekorisanje kafeBudite maštoviti i od sada još više uživajte u gutljaju svoje omiljene kafe uz izuzetno interesantne šablone za dekorisanje espresso kafe, kapućina, tople čokolade.Ulepšajte sebi i voljenoj osobi početak dana ne samo ukusnom, već... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Šabloni za dekorisanje kafe

Budite maštoviti i od sada još više uživajte u gutljaju svoje omiljene kafe uz izuzetno interesantne šablone za dekorisanje espresso kafe, kapućina, tople čokolade.

Ulepšajte sebi i voljenoj osobi početak dana ne samo ukusnom, već i dobro dekorisanom kafom zahvaljujući ovim zanimljivim šablonim koji vam omogućavaju da ukrasite kafu baš kao što to čine profesionalci u najboljim kafićima. Ukrasite svoj omiljeni napitak oblikom jelke, srca, preslatkog pande i sl.

A ako imate svoj kafić ili restoran i želite da svojim gostima pružite još veći ugođaj kada dođu na svoju prvu jutarnju kafu, ovi šabloni su idealni za dekorisanje. Interesantnim oblicima na kafi im zaista možete izmamiti osmeh na lice, ulepšati dan i pokazati im da mislite na njih i da treba ponovo da vas posete.

Ove zanimljive šablone možete koristiti ne samo za kafu i toplu čokoladu, već i za ukrašavanje najrazličitijih vrsta torti i kolača. Zabavite se i učinite da poslastice koje pripremate izgledaju baš kao one iz poslastičarnice.

Iskoristite akciju i poručite već danas svoje pakovanje od 16 šablona za dekorisanje kafe, torti i kolača po ovoj fantastično sniženoj ceni.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina