Na stanju

Rukavice za ljuštenje krompiraNešto potpuno novo na našem tržištu čija će vas jednostavnost korišćenja i efikasnost naprosto oduševiti – rukavice za ljuštenje krompira!Više ne morate da birate između ukusnog ručka i lepih i urednih ruku, jer sada možete da... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Rukavice za ljuštenje krompira

Nešto potpuno novo na našem tržištu čija će vas jednostavnost korišćenja i efikasnost naprosto oduševiti – rukavice za ljuštenje krompira!

Više ne morate da birate između ukusnog ručka i lepih i urednih ruku, jer sada možete da imate oboje! Sa ovim specijalnim rukavicama za ljuštenje krompira ćete brzo i lako očistiti povrće, a da pritom nećete oštetiti kožu ruku i učiniti je suvom i ogrubelom. 

Rukavice za ljuštenje krompira su specijalno dizajnirane gumene rukavice koje po sebi imaju ispupčenja od istog materijala i koje, tako reljefaste, skidaju površinski sloj prilikom ljuštenja krompira. Sve što je potrebno jeste da ih stavite na ruke, a potom istrpljate njima povrće. I to je apsolutno sve!

Za ljuštenje jednog krompira vam neće biti potrebno duže od 8 sekundi, a rukavicama ćete skinuti samo one delove koji su suvišni umesto da bacite pola krompira. Vaše ruke u njima će ostati suve, čiste, bez tragova ljuštenja i posekotina.

Ove specijalne rukavice u startu jesu napravljenje za ljuštenje krompira, ali se njima vrlo brzo i lako može ljuštiti i razno drugo povrće, ali i čistiti krljušti od ribe.

U pakovanju dolaze dve rukavice izuzetno lake i za korišćenje i za održavanje. Vodootporne su i NE spadaju sa ruku prilikom ljuštenja povrća.

Iskoristite akciju i već danas po ovoj fantastičnoj ceni poručite svoj par specijalnih rukavica za ljuštenje povrća zahvaljujući kojima ćete uvek imati lepe i negovane ruke, ali i spreman ručak.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina