Na stanju

Ručni zavarivač kesaKoliko ste samo puta bacili pun frižider namirnica samo zato što su stajale u već otvorenoj kesi i zbog toga se pokvarile? Da ste imali dobar zatvarač za kese, to vam se sigurno ne bi desilo. Zato ispravite grešku i nabavite svoj primer... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ručni zavarivač kesa

Koliko ste samo puta bacili pun frižider namirnica samo zato što su stajale u već otvorenoj kesi i zbog toga se pokvarile? Da ste imali dobar zatvarač za kese, to vam se sigurno ne bi desilo. Zato ispravite grešku i nabavite svoj primerak uvek potrebnog ručnog zavarivača za svaku veličinu kese!

Ovaj mali, ali izuzetno praktičan ručni zavarivač za kese je nešto što će vam pomoći da očuvate svežinu namirnica, da zatvorite kese u kojima držite dokumenta kako ih ne biste izgubili, kese u kojima čuvate sitne predmete poput eksera, dugmića i slično. Kese koje njim zatvorite neće propuštati ni vodu ni vazduh i stvari u njima će biti apsolutno sigurne.

Ručni zavarivač kesa je izuzetno lak za korišćenje. Sve što je potrebno je da njegovim vrhom pritisnete onaj deo kese na kojem želite da je zatvorite, lagano povučete i vaša kesa je besprekorno zatvorena! I to za samo nekoliko sekundi!

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i što pre poručite ovaj genijalni ručni zavarivač kesa zahvaljujući kojem ćete očuvati svežinu vaših namirnica i koji neće dopustiti da sitni predmeti koje čuvate ispadaju iz kesa i gube se.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina