Na stanju

Posuda za grejanje hranePosuda neophodna svima onima koji žele da se hrane zdravo i jedu sveže i tople obroke bezobzira na odsustvo od kuće – posuda za grejanje hrane!Posuda za grejanje hrane je idealna ako želite konačno da prestanete da jedete po raznora... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Posuda za grejanje hrane

Posuda neophodna svima onima koji žele da se hrane zdravo i jedu sveže i tople obroke bezobzira na odsustvo od kuće – posuda za grejanje hrane!

Posuda za grejanje hrane je idealna ako želite konačno da prestanete da jedete po raznoraznim fast food-ovima tokom svog radnog vremena ili dok ste na fakultetu ili u školi. Ona vam omogućuje da pripremite zdrav i ukusan obrok kod kuće, ponesete ga i bez problema zagrejete kada poželite da jedete uključujući posudu u struju.

Ova posuda ima dva dela, pa možete istovremeno u nju staviti i supu/čorbu i glavni obrok. Sa grejačem za hranu postoji poklopac koji se može ukloniti i koji ima parnu ventilaciju koja omogućava da vaša hrana diše. Zbog toga, hrana zadržava željeni ukus i teksturu dok se ravnomerno greje. Ukupan kapacitet joj je 1 litar.

Na vrhu same posude se nalazi deo za pribor, što je čini još praktičnijom. Zahvaljujući ručki koju ima na sebi se može lako poneti poput torbe ili kese.

Visina posude je 11 cm, a širina 24 cm.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina