Nema na stanju

Krompir Ekspres vrećicaPripremite u mikrotalasnoj pećnici preukusan krompir za rekordno kratko vreme uz jednu od najinteresantnijih stvarčica koja se u poslednje vreme pojavila na našem tržištu – uz Krompir Expres vrećicu!Kada vam gosti iznenada dolaze na ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Krompir Ekspres vrećica

Pripremite u mikrotalasnoj pećnici preukusan krompir za rekordno kratko vreme uz jednu od najinteresantnijih stvarčica koja se u poslednje vreme pojavila na našem tržištu – uz Krompir Expres vrećicu!

Kada vam gosti iznenada dolaze na večeru ili kada ste jednostavno vi sami toliko gladni da nemate vremena da sačekate da se krompir ispeče u rerni, Krompir Ekspres vrećica je prava stvar – pomoći će vam da napravite savršeno ukusan krompir za samo nekoliko minuta!
Krompir Ekspres vrećicom je oduševljen svako ko ju je probao! Neverovatno je jednostavna za korišćenje i održavanje, i izuzetno je efikasna. 

Sve što treba jeste da u nju ubacite krompir, stavite vrećicu u mikrotalasnu i pričekate 4-8 minuta. Nakon toga izvadite perfektno pečen krompir iz kesice i servirajte ga po svom ukusu.

U jednu Kromir vrećicu možete istovremeno staviti 4 krompira prosečne veličine. Međutim, iako nosi naziv Krompir Ekspres, ova vrećica može poslužiti i za pripremu raznog drugog povrća: šargarepe, tikvica, kukuruza i mnogo toga drugog.

Krompir vrećica NIJE za jednokratnu upotrebu, već je možete je prati ručno ili u mašini za veš a potom ponovo koristiti.

Iskoristite akciju i koliko danas poručite po super ceni svoj primerak fenomelne Krompir Ekspres vrećice!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina