Na stanju

Pripremili smo za vas neverovatan komplet koji će vam znatno olakšati pripremu zasigurno omiljenih jela: sarmica, pitica i krofnica! Dolmer za sarme i pite i Dozer za krofne učiniće da bez po muke napravite ukusne zalogaje u kojima ćete uživati i vi, i vaš... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Pripremili smo za vas neverovatan komplet koji će vam znatno olakšati pripremu zasigurno omiljenih jela: sarmica, pitica i krofnica! Dolmer za sarme i pite i Dozer za krofne učiniće da bez po muke napravite ukusne zalogaje u kojima ćete uživati i vi, i vaši ukućani, i vama dragi gosti.

Zahvaljujući Dolmeru, spravici za savijanje pitica i sarmi, možete brzo i efikasno da napravite sjajne, ukusne pitice i sarmice jednake veličine u SAMO 3 POTEZAPravljenje pitica i sarmi uz pomoć ovog aparata postaje pravo zadovoljstvo. I ne samo to – na isti način možete pripremiti i razne rolnice od pršute, šunke i kačkavalja za predjelo, pa čak i palačinke.

Napravite punjenje po želji kombinujući raznorazno povrće, meso, sireve. Možete ih puniti i voćem ili kremom. Isecite kore na trake. Ubacite traku u aparat, stavite kašičicu nadeva  i potom povucite ručicu aparata. Savršeno će srolati vašu piticu i sve one će biti jednake veličine i oblika.

Jer pita je uvek dobra ideja za za bilo koji obrok. Uvek je možete praviti sa nekim novim nadevom i tako "ubiti" dosadu u ishrani.

A kako se sprema sarmica? Ubacite svež list kupusa, vinove loze ili kiselog kupusa u vruću vodu da omekša. Isecite sve nabore sa lista i stavite ga u Dolmer aparat za savijanje sarmi, zatim stavite nadev, povucite ručicu i Vaša sarma je gotova. Jednostavno i brzo kao nikad pre!

Dolmer će vam olakšati rad, smanjiti vreme pripreme i poboljšati kvalitet, odnosno izgled pitica. Možete ga koristiti kod kuće, u restoranima ili manjim proizvodnim pogonima.

A nakon pitica i sramice vreme je da se zasladite - i to KROFNICAMA! A znate li koji je najjednostavniji način za pravljenje krofnica? Korišćenje ultralaganog DOZERA za pravljenje krofnica!

Ovaj mali praktični dozer olakšaće vam pripremu omiljene poslastice i učiniće vaše i dane i večeri vaših ukućana i gostiju još slađim! Njegova prednost je najpre ta što je malen i lagan, pa samim tim ne zauzima mnogo mesta i lako se rukuje njime. Zahvaljujući njemu neće umazati celu kuhinju i prskati po sebi testo i ulje kao što se to do sada dešavalo kada testo dozirate najobičnijom kašikom.

Još jedna njegova vrlina je ta što će testo koje budete sipali napraviti krofnice približno jednake veličine i oblika. I imaće po sredini rupu koju je nezgodno napraviti ako nemate dozer. Nakon prženja, krofnice možete dekorisati po želji: kremom, džemom, fondanom, šarenim slatkim pahuljicama...

Nabavite sebi ovaj genijalni komplet i olakšajte pripremu omiljenih jela!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina