Nema na stanju

Čistač podova – Healthy Spray MopHealthy Spray mop – za uvek čiste podove bez prašine, bez bakterija i to bez bespotrebnog savijanja kičme i kvašenja ruku!Specijalno dizajniran za brisanje svih vrsta podova štedi Vaše vreme i novac. Uz pomoć ovog revolucio... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Čistač podova – Healthy Spray Mop


Healthy Spray mop – za uvek čiste podove bez prašine, bez bakterija i to bez bespotrebnog savijanja kičme i kvašenja ruku!


Specijalno dizajniran za brisanje svih vrsta podova štedi Vaše vreme i novac. Uz pomoć ovog revolucionarnog mopa, mnogo brže ćete očistiti i obrisati podove u kući bez saginjanja i ribanja. 

Healthy Spray Mop čistač podova je idealan za sve vrste vrste keramičkih i drvenih podova, a možete čistiti i sve one osetljive površine poput laminata. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360°, tako da više nema nedostupnih ćoškova. 

Ovaj čistač podova ima u sebi ugrađen rezervoar u koji možete sipati vodu ili neko drugo sredstvo za čišćenje. Sprej se aktivira jednostavnim pritiskom ručice na vrhu mopa i na taj način se kontroliše količina vlage koja će izaći. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite. Veoma je važno da sredstvo koje ćete sipati u rezervoar ne bude gusto. Kada uspete tečnost u rezervoar, okrenite ga naopačke i čvrsto pritisnite.

Drška mopa je napravljena od kvalitetne plastike. Veoma je izdžljiva i lako se transportuje s obzirom da se rasklapa. Mop je takođe veoma pogodan za skladištenje jer ne zauzima mnogo mesta. Healthy Spray Mop se dobija zajedno sa mikrofiber krpom koja se montira na čistač a njeno održavanje je veoma lako: skinite je i operite ručno ili u mašini na 60 stepeni.

Healthy Spray Mop čistač podova je idealno rešenje za održavanje svih vrsta podloga u Vašoj kući. Rešićete se bakterija i Vaš dom će uvek biti čist. 

Materijal rezervoara: Plastika
Zapremina rezervoara: 600ml
Dimenzije krpe: 39 x 13 cm
Materijal krpe: mikrofiber
Materijal drške: ABS

Ne propustite ovu neverovatnu ponudu i poručite već sada po veoma povoljnoj ceni Healthy Spray Mop čistač podova!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina