Na stanju

Vakum kese za odlaganje odeće 60x80cmPotrebno Vam je praktično rešenje za odlaganje garderobe koju sezonski nosite? Ne znate kako da spakujete i ostavite za drugo dete garderobu koje je Vaše prvo dete preraslo? Proizvod u vidu vakum kese za pakovanje stvar... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Vakum kese za odlaganje odeće 60x80cm

Potrebno Vam je praktično rešenje za odlaganje garderobe koju sezonski nosite? Ne znate kako da spakujete i ostavite za drugo dete garderobu koje je Vaše prvo dete preraslo? 

Proizvod u vidu vakum kese za pakovanje stvari je upravo ono što Vam treba! Savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite i do 75% prostora kojim raspolažete!

Vakum kese su namenjene savremenim ljudima koji u svom domu ne mogu da pronađu dovoljno mesta za sezonsku garderobu poput jakni, skafandera, ali i jorgana, jastuka, ćebadi i svega drugog što trenutno ne koriste. Napravljene od visoko kvalitetnog i veoma izdržljivog materijala, vakum kese će Vam omogućiti uredno slaganje i odlaganje stvari. One će veoma efikasno svu Vašu omiljenu garderobu od njenog ponovnog korišćenja zaštititi od vlage, vode, insekata, prašine i drugih spoljašnjih uticaja.

Toliko su jednostavne za korišćenje da će i Vaše dete moći da ih koristi. Vakum kese možete odlagati jednu na drugu i samim tim maksimalno uštedeti na prostoru kojim raspolažete u stanu. Nikada više nećete morati da se suočavate sa razbacanim i neuredno složenim stvarima na Vašem tavanu, u ormanima, garaži ili podrumu. 

Osim toga, vakum kese su savršeno rešenje i za sve one koji vole da putuju a na putovanje nose veću količinu stvari. Iste će Vam omogućiti da brzo i lako bez nereda spakujete u Vaš kofer sve sto želite da ponesete od garderobe na planirano putovanje!

Pogledajte u sledećem videu koliko su praktične vakum kese. Iskoristite mogućnost da već danas nabavite za sebe ove kese po znatno sniženoj ceni!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina