Na stanju

Vakum kese za odlaganje odeće 80x110cmNemate dovoljno prostora u Vašem stanu ili kući za sve odevne predmete koje trenutno ne nosite? Predstavljamo Vam savršeno rešenje u vidu vakum kese za odlaganje stvari koja će Vam omogućiti da uštedite do 75% prostora... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Vakum kese za odlaganje odeće 80x110cm

Nemate dovoljno prostora u Vašem stanu ili kući za sve odevne predmete koje trenutno ne nosite? 

Predstavljamo Vam savršeno rešenje u vidu vakum kese za odlaganje stvari koja će Vam omogućiti da uštedite do 75% prostora za skladištenje stvari! Fanastično, zar ne?

Vakum kese su idealno rešenje za moderne domove u kojima ne postoji dovoljno mesta za svu garderobu, ćebad, jorgane, jastuke, zimske jakne, džempere i druge odevne predmete koje sezonski koristite. Izrađena od visoko kvalitetnog materijala, vakum kesa za pakovanje stvari zaštitiće svu Vašu garderobu od vlage, vode, insekata, moljaca, prašine, buđi i drugih negativnih faktora koji prete da naruše njen izgled. Veoma je laka za korišćenje, a budući da više vakum kesa možete da odlažete jednu na drugu, ušteda prostora u Vašem domu biće na maksimalnom nivou. 

Zahvaljujući ovim vakum kesama Vaši ormani, tavani, garaže ili podrumi biće pregledni bez gomile neuredno upakovanih stvari u kesama koje je teško organizovati. Takođe, vakum kese su idealno rešenje i za putovanja, jer ne samo da štede prostor u koferu već i znatno skraćuju vreme potrebno za pakovanje stvari.

Pogledajte u sledećem videu koliko su praktične i iskoristite mogućnost da već danas nabavite ove kese po fantastičnoj ceni.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina