Nema na stanju

Traka lepljiva sa obe strane čvrsto drži sve stvarčice na dohvat ruke pritom ne oštećujući zidove. Zahvaljujući svom sastavu, ona se lako lepi i po potrebi odlepljuje. Dugo će trajati, jer svaki njen deo koji isečete možete da koristite i do čak 600 puta.O... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Traka lepljiva sa obe strane čvrsto drži sve stvarčice na dohvat ruke pritom ne oštećujući zidove. Zahvaljujući svom sastavu, ona se lako lepi i po potrebi odlepljuje. Dugo će trajati, jer svaki njen deo koji isečete možete da koristite i do čak 600 puta.

Ova traka kojoj su i jedna i druga strana lepljive koristi se veoma jednostavno tako što isečete parče trake na dužinu koja vam odgovara, stavite na zid jednu stranu i zalepite predmet koji vam je potreban na drugu stranu.

Pre nego što je zalepite važno je da podloga za na koju je lepite bude dobro očišćena bez neravnina, da ne bude mokra i lepljiva, kako bi Ivy Grip traka duže zadržala svoja svojstva.

Ova traka vam omogućujeda lepite sve predmete koji ne praleze težinu od 1 kg. Uglavnom su to predmeti koje stalno tražite po stanu ili kupatilu: daljinski, četke, brijači, četkice za zube kao i alat koji se uvek nekako zagubi.

Sada više nećete imati ovaj problem jer traku možete koristiti umesto eksera i na najjednostavniji način zalepiti manju i lakšu sliku, tablu, planer ili kalendar.

Traka lepljiva sa obe strane , tzv. Ivy Grip traka, potrebna je svakoj kući. Zahvaljujući materijalu od kog je izrađena, možete je oprati posle korišćenja, a nakon toga ćete ponovo moći da je koristite.

Širina trake: 30 mm
Debljina trake:  3.0 mm
Dužina trake :  6 m
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina