Na stanju

Spin Broom rotirajuća metlaMrzi vas da vadite usisivač svaki čas dok seckate hranu po kuhinji, kad klinci prospu bombone, kad se razbije čaša i kada primetite da se vaš pas ponovo olinjao? Ni nema potrebe, jer sada postoji mnogo jednostavnije rešnje – Spin... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Spin Broom rotirajuća metla

Mrzi vas da vadite usisivač svaki čas dok seckate hranu po kuhinji, kad klinci prospu bombone, kad se razbije čaša i kada primetite da se vaš pas ponovo olinjao? Ni nema potrebe, jer sada postoji mnogo jednostavnije rešnje – Spin Broom rotirajuća metla!

Spin Broom rotirajuća metla je toliko lagana da nećete ni osetiti da vam je u rukama! Iako ima samo pola kilograma, sa njom ćete sa svih tvrdih podnih površina lako moći da uklonite nered: mrvice, dlake, prosutu hranu, pa čak i komadiće stakla u slučaju da vam se u kuhinji omakne čaša ili tanjir. I, što je vrlo važno, Spin Broom je apsolutno bezbedan za vaše podove – ne grebe ih i ne oštećuje!

Spin Broom rotirajuća metla ima mogućnost rotiranja za 360 stepeni, pa vam tako ni jedan ćošak u kući neće ostati nedostupan i neuredan. Drška je dovoljno velika da nećete morati da se savijate i krivite leđa, a ipak dovoljno rasklopiva da ćete ovu čarobnu metlu lako moći da odložite tako da zauzima jako malo prostora. 

Za razliku od usisivača, sa ovom fenomenalnom metlom nema buke, pa ćete u bilo koje doba dana i noći, čak i kada vaši ukućani spavaju a morate da sredite nered, moći da je koristite i nikog ne probudite. To je izuzetno važno kada imate malu bebu sa kojom kuću uspevate da sredite samo kada ona spava, ali i ako imate nervozne komšije kojima u određeno vreme smeta buka.

Kada sakupite svu prašinu i ostale nečistoće sa poda, samo otvorite zadnji deo čistača i prospite sadržinu u đubre. Praktično, zar ne? Obožavaćete svoju novu Spin Broom rotirajuću metlu sa kojom će čišćenje poda postati lakše nego ikad!

Iskoristite ovu fantastičnu AKCIJU i po neverovatno sniženoj ceni kupite svoju Spin Broom rotirajuću metlu već sada!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina