Na stanju

Da li ste i vi ljubitelj novogodišnjih sijaličica na jelki i po ostalim delovima kuće? Evo jednog zanimljivog seta sijalica sa Deda Mrazom i sijalica u obliku pahuljica.Ove sijaličice će vas oboriti s nogu! Izgledaju tako magično, a istovremeno su tako sup... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Da li ste i vi ljubitelj novogodišnjih sijaličica na jelki i po ostalim delovima kuće? Evo jednog zanimljivog seta sijalica sa Deda Mrazom i sijalica u obliku pahuljica.

Ove sijaličice će vas oboriti s nogu! Izgledaju tako magično, a istovremeno su tako suptilne. U pakovanju dolazi 1 niz sijaličica u obliku pahuljica, kao i 1 niz sijaličica sa Deda Mrazićima. I jedan i drugi niz je zanimljiv bilo da ga stavite na jelku, bilo da njime ukrasite prozore, vrata, police. A biće interesantne i ako ih samo raspete po stočiću ili ih stavite u neku činiju.

Ono što je super kod ovih sijalica za razliku od većine običnih jeste što one rade na baterije, pa nećete biti ograničeni time da mortate da ih uključite negde blizu utičnice. Baterije vam omogućuju da ih uključite bilo gde, pa čak i da ih ponesete sa sobom u drugu prostoriju.

U setu dolazi 1 niz lampica sa Deda Mrazićima i 1 niz lampica sa pahuljicama.

Sijaju vrlo diskretno, pa ih možete držati i tokom noći u sobi u kojoj spavate ako želite tamo malo osvetljenja. A ono što znamo jeste da će klince najviše oduševiti, jer se oni nekako uvek najviše raduju novogodišnjoj dekoraciji.

Ne propustite da svoje lampice pahuljice i Deda Mraziće nabavite već danas po ovoj super sniženoj ceni i upotpunite ovogodišnju dekoraciju baš njima.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina