Na stanju

Nemate dovoljno mesta u stanu ili kući za sve odevne predmete koje trenutno ne nosite? Zato postoje vakum kese, najpraktičnije i najpovoljnije rešenje za ovaj problem!Vakum kese za odlaganje stvari koja će Vam omogućiti da uštedite do 75% prostora za sklad... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Nemate dovoljno mesta u stanu ili kući za sve odevne predmete koje trenutno ne nosite? Zato postoje vakum kese, najpraktičnije i najpovoljnije rešenje za ovaj problem!

Vakum kese za odlaganje stvari koja će Vam omogućiti da uštedite do 75% prostora za skladištenje stvari! Fanastično, zar ne?

Vakum kese su idealno rešenje za kuće i stanove u kojima ne postoji dovoljno mesta za svu garderobu, ćebad, jorgane, jastuke, zimske jakne, džempere i druge odevne predmete koje sezonski koristite. Izrađena od čvrstog i otpornog materijala, vakum kesa za pakovanje stvari zaštitiće svu Vašu garderobu od vlage, vode, insekata, moljaca, prašine, buđi i drugih negativnih faktora koji prete da naruše njen izgled. Veoma je laka za korišćenje (vazduh se izvlači usisivačem), a budući da više vakum kesa možete da odlažete jednu na drugu, ušteda prostora u Vašem domu biće značajna. 

Ove kese će omogućiti da ormani, tavani, garaže ili podrumi budu pregledni bez gomile neuredno upakovanih stvari u kesama koje je teško organizovati. 

Takođe, vakum kese su idealno rešenje i za putovanja, jer ne samo da štede prostor u koferu već i znatno skraćuju vreme potrebno za pakovanje stvari.

Paket sadrži 8 komada kesa u dimenzijama 80x110.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina