Nema na stanju

Da li ste i vi ljubitelj novogodišnjih sijaličica na jelki i po ostalim delovima kuće? Evo jednog zanimljivog seta sijalica sa Sneškom Belić i sijalica u obliku pahuljica.Ove sijaličice će vas oboriti s nogu! Izgledaju tako magično, a istovremeno su tako s... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Da li ste i vi ljubitelj novogodišnjih sijaličica na jelki i po ostalim delovima kuće? Evo jednog zanimljivog seta sijalica sa Sneškom Belić i sijalica u obliku pahuljica.

Ove sijaličice će vas oboriti s nogu! Izgledaju tako magično, a istovremeno su tako suptilne. U pakovanju dolazi 2 niza sijaličica u obliku pahuljica, kao i 1 niz sijaličica sa Sneškom Belić. I jedan i drugi niz je zanimljiv bilo da ga stavite na jelku, bilo da njime ukrasite prozore, vrata, police. A biće interesantne i ako ih samo raspete po stočiću ili ih stavite u neku činiju.

Ono što je super kod ovih sijalica za razliku od većine običnih jeste što one rade na baterije, pa nećete biti ograničeni time da mortate da ih uključite negde blizu utičnice. Baterije vam omogućuju da ih uključite bilo gde, pa čak i da ih ponesete sa sobom u drugu prostoriju.

U setu dolazi jedan niz lampica sa Sneškom, i 2 niza lampica sa pahuljicama.

Sijaju vrlo diskretno, pa ih možete držati i tokom noći u sobi u kojoj spavate ako želite tamo malo osvetljenja. A ono što znamo jeste da će klince najviše oduševiti, jer se oni nekako uvek najviše raduju novogodišnjoj dekoraciji.

Ne propustite da svoje lampice pahuljice i Sneška Belića nabavite već danas po ovoj super sniženoj ceni i upotpunite ovogodišnju dekoraciju baš njima.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina