Nema na stanju

Sve miriše na praznike, na zimu, na Novu godinu, na ušuškanost u kući upotpunjenu prazničnom dekoracijom. Volite li i vi te silne lampice na jelki i po ostalim delovima kuće? Evo jednih zanimljivih u obliku pahuljica.Ove lampice će vas oduševiti! Izgledaju... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Sve miriše na praznike, na zimu, na Novu godinu, na ušuškanost u kući upotpunjenu prazničnom dekoracijom. Volite li i vi te silne lampice na jelki i po ostalim delovima kuće? Evo jednih zanimljivih u obliku pahuljica.

Ove lampice će vas oduševiti! Izgledaju tako čarobno i tako nežno. U obliku pahuljica su i neodoljive su bilo da ih stavite na jelku, bilo da njima ukrasite prozore, vrata, komodu. A biće zanimljive i ako ih samo raspete po stočiću ili ih stavite u neku činiju.

Ono što je sjajno kod ovih lampica za razliku od većine običnih jeste što one rade na baterije, pa nećete biti ograničeni time da mortate da ih uključite negde blizu utičnice. Baterije vam omogućuju da ih uključite bilo gde, pa čak i da ih ponesete sa sobom u drugu prostoriju ili.

1 niz lampica je dugačak 2 m i na njemu je 10 pahuljica, a u pakovanju se dobija čak 3 niza.

Daju meko žuto umirujuće svetlo, diskretne su, pa ih možete držati i tokom noći u sobi u kojoj spavate ako želite tamo malo svetla. A ono što zasigurno znamo jeste da će najmlađe najviše oduševiti, jer se oni nekako uvek najviše raduju novogodišnjoj dekoraciji.

Ne propustite da svoje lampice pahuljice nabavite već danas po ovoj super sniženoj ceni i upotpunite ovogodišnju dekoraciju baš njima.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina