Nema na stanju

Mini kamin grejalica je idealan za svaku prostoriju u vašem domu ili na poslu. Možete ga priključiti bilo gde god da vam je potrebno da se dodatno ugreje. Ima zaštitu od pregrevanja, potpuno je bezbedan, lako se instalira i koristi. On dogreva prostoriju, ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Mini kamin grejalica je idealan za svaku prostoriju u vašem domu ili na poslu. Možete ga priključiti bilo gde god da vam je potrebno da se dodatno ugreje. Ima zaštitu od pregrevanja, potpuno je bezbedan, lako se instalira i koristi. On dogreva prostoriju, a ujedno i izgleda lepo i dekorativno. Izgleda kao mali zidni kamin i uključuje se direktno u struju na zidu.

✅ Snaga 900W

✅ Poseduje daljinski upravljač

✅ Poseduje sigurnosni termostat

✅ Poseduje taster za uključivanje/isključivanje

✅ Ima tajmer

✅ Ima zaštitu od pregrevanja

✅ Poseduje LED displej koji pokazuje temperaturu

✅ Greje od 15 – 30 stepeni Celzijusa

Ne troši mnogo

Mini grejalica ima mogućnost podešavanja temperature. Pored toga, ona ne troši mnogo struje, pa vam računi neće biti ništa značajno veći ako njom dogrevate prostoriju.

Prenosiva

Mini kamin grejalica je mala i lagana, pa ćete po potrebi lako moći da je premestite iz prostorije u prostoriju ili ponesete sa sobom. Idealna i za kuću i za kancelariju.

Ima daljinski

Uz ovu mini kamin grejalicu nećete morati da ustajete kada se lepo ušuškate da biste pojačali ili smanjili temperaturu. To ćete moći da uradite uz pomoć daljinskog upravljača.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina