Na stanju

Mini grejalicaNajbolji način da dodatno ugrejete prostoriju umesto da trpite hladnoću ili trošite struju grejući se velikim grejalicama koje mnogo više troše – mini grejalica!Ova sjajna mini grejalica se uključuje u struju, a toliko je mala i lagana da mož... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Mini grejalica

Najbolji način da dodatno ugrejete prostoriju umesto da trpite hladnoću ili trošite struju grejući se velikim grejalicama koje mnogo više troše – mini grejalica!

Ova sjajna mini grejalica se uključuje u struju, a toliko je mala i lagana da može da se nosi u jednoj ruci. Ipak, njena veličina je ne sprečava da vrši svoju funkciju kako treba. Naime, u pitanju je termo keramička tehnologija koja joj omogućuje trenutno zagrevanje, a na termostatu koji poseduje sami podešavate temperaturu od 15 stepeni do 32 stepena.

Naročito je dobro imati je u prelaznom periodu kada se hladni dani završavaju/počinju, a standardno grejanje ili ne radi ili ne greje dovoljno. Mini grejalicu možete da uključite u bilo koju utičnicu i bilo gde da vam je potrebno: u kancelariji, radnoj sobi, spavaćoj sobi, sobi u kojoj vam spava dete. Nema nikakvih kablova i možete da je prenesete ne samo u drugu prostoriju, već i da je lako ponesete na put ili čak posao.

Mini grejalica može da greje površinu do 23m2. Snaga joj je 220-240V (50 HZ), a potrošnja energije 400W. Takođe, na njoj možete izabrati 1 od 2 brzine kojom želite da topao vazduh duva.

Više nećete morati da trpite hladnoću, već ćete lako moći da dogrejete svoj radni prostor ili dom ovom superpraktičnom mini grejalicom!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina