Na stanju

Magično rastegljivo crevo za vodu 45m - Magic Hose Predstavljamo Vam Magic Hose magično rastegljivo crevo za vodu dužine 45 metara pod pritiskom vode! Sve dosadašnje probleme sa crevom za vodu koje ste imali rešićete kupovinom Magic Hose rastegljivog creva... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Magično rastegljivo crevo za vodu 45m - Magic Hose 

Predstavljamo Vam Magic Hose magično rastegljivo crevo za vodu dužine 45 metara pod pritiskom vode! 

Sve dosadašnje probleme sa crevom za vodu koje ste imali rešićete kupovinom Magic Hose rastegljivog creva. Ono je napravljeno od izdržljivog proširivog unutrašnjeg creva, a spoljašnost creva je od jake mreže. Svakim uključivanjem vode crevo se automatski proširi do 3 puta svoje dužine. Nakon isključivanja vode u roku od samo nekoliko sekundi crevo se automatski smanji i vrati na početnu veličinu. Ne zauzima dodatni prostor i izuzetno je lagano.

Magično crevo je prilagođeno svim standardnim priključcima i nastavcima na slavinama, ne uvija se prilikom korišćenja i što je najbitnije nema pucanja. Sada će Vaše zalivanje bašte ili pranje automobila biti mnogo jednostavnije i brže.

Pakovanje sadrži Magic Hose crevo koje ima 15 metara, međutim prilikom puštanja vode proširi se na 45 metara, konektore na oba kraja – jedan kraj se koristi za slavinu, drugi kraj za prskalicu. U kompletu dobijate i prskalicu na POKLON.

Iskoristite fenomenalan popust i kupite već danas magično crevo po neverovatnoj ceni! 

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina