Na stanju

Magično rastegljivo crevo za vodu 37,5mDo sada ste imali problem sa predugačkim ili prekratkim crevom za  vodu? Predstavljamo Vam Magic Hose magično rastegljivo crevo za vodu je dužine 37,5 metara pod pritiskom vode. Nećete više imati problema sa  crevom z... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Magično rastegljivo crevo za vodu 37,5m

Do sada ste imali problem sa predugačkim ili prekratkim crevom za  vodu? Predstavljamo Vam Magic Hose magično rastegljivo crevo za vodu je dužine 37,5 metara pod pritiskom vode. 

Nećete više imati problema sa  crevom za vodu koje se prilikom upotrebe presavije i pukne. Magic Hose crevo napravljeno od izdržljivog, proširivog unutrašnjeg creva i spoljašnost creva je od jake mreže. Svakim uključivanjem vode crevo se automatski proširi do 3 puta svoje dužine. Nakon isključivanja vode u roku od samo nekoliko sekundi crevo se automatski smanji i vrati na početnu veličinu. Ne zauzima dodatni prostor i izuzetno je lagano.

Magično crevo je prilagođeno svim standardnim priključcima i nastavcima na slavinama, ne uvija se prilikom korišćenja i što je najbitnije nema pucanja.

Pakovanje sadrži Magic Hose crevo koje se prilikom puštanja vode proširi na 37,5 metara, konektore na oba kraja – jedan kraj se koristi za slavinu, drugi kraj za prskalicu. U kompletu dobijate i prskalicu kao poklon.

Iskoristite fenomenalan popust i kupite već danas vaše magično crevo po neverovatnoj ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina