Na stanju

Komarci i druge bubice gotovo tokom svakog toplog perioda pokušavaju da nam pokvare ugođaj u lepom vremenu. Nećemo im to dozvoliti, zar ne? Hajde da ih se ove sezone rešimo bez proizvoda štetnih po naš respiratorni sistem i konačno uživamo u toplim večerim... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Komarci i druge bubice gotovo tokom svakog toplog perioda pokušavaju da nam pokvare ugođaj u lepom vremenu. Nećemo im to dozvoliti, zar ne? Hajde da ih se ove sezone rešimo bez proizvoda štetnih po naš respiratorni sistem i konačno uživamo u toplim večerima - LED lampa protiv komaraca i drugih insekata je najefikasnije rešenje.

Do sada smo leti koristili brojne sprejeve što za prostor, što za telo kako bismo se zaštitili od ujeda komaraca. Neretko nam nisu prijali ni njihovi mirisi, ni njihov efekat na kožu, niti smo bili zadovoljni kako „rade posao“. Ova LED lampa je sjajna stvar, jer ne koristi nikakve hemikalije koje mogu biti štetne za vas, za vašu kožu i respiratorne organe.

Kako ona radi? Ona je, zapravo, kao zamka za komarce. Naime, ona zahvaljujući ljubičastom svetlu privlači komarce da joj priđu. Kada upadnu u zamku, ona ih snažno uvlači unutra i više im nema povratka. Nije ni malo bučna i jako se jednostavno koristi – radi preko USB kabla koji možete uključiti i u telefon. Nakon svakog korišćenja se odvrne i isprazni se deo sa komarcima i drugim insektima koje je lampa „usisala“.

Možete je držati u bilo kojoj prostoriji gde za tim ima potrebe: u dnevnoj, spavaćoj, dečijoj sobi. Za razliku od brojnih drugih sijalica i lampa iste namene, ova LED lampa protiv komaraca je jako lepog dizajna i ne narušava izgled prostora. Može čak i da posluži kao diskretno večernje osvetljenje bez potrebe za uključivanjem neke druge lampe.

Uživajte u toplim večerima, ne dozvolite da vam ih pokvare ove male napasti – nabavite svoju LED lampu protiv komaraca i drugih insekata i bezbedni ste.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina