Na stanju

Uživate li i vi u prazničnom dekorisanju prostora? Ove sijaličice će to upotpuniti i uklopiće se u bilo koji stil i bilo koje boje koje ste odabrali za ovu Novu godinu. One su u obliku malih Sneška Belića i neodoljive su!Lampice u obliku Sneška Belića se s... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Uživate li i vi u prazničnom dekorisanju prostora? Ove sijaličice će to upotpuniti i uklopiće se u bilo koji stil i bilo koje boje koje ste odabrali za ovu Novu godinu. One su u obliku malih Sneška Belića i neodoljive su!

Lampice u obliku Sneška Belića se svojim zanimljivim izgledom potpuno razlikuju od svih sijalica koje ste imali do sada. To su maleni nanizani Sneško Belići i njima može da se ukrasi i jelka, ali mogu da se stave i bilo gde drugde. Recimo, možete ih okačiti na zavesu, stavii na policu, pored TV-a, možete njima obaviti neke predmete… Kako vam volja, pustite maštu da vam kaže!

One jako lepo i diskretno sijaju, a ono što ih razlikuje od brojnih standardnih lampica kojima ste do sada kitili jelku jeste to što rade na baterije. Zašto je to bolje? Zato što nećete morati da ih držite samo negde gde su blizu utičnice, već bilo gde. Možete ih lako i preneti, a najmlađima će biti interesantno što mogu da ih “šetaju” iz sobe u sobu.

Požurite da se na vreme pripremite za praznike koji dolaze. Poručite svoje novogodišnje lampice po sjajnoj ceni koliko danas!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina