Na stanju

Neka hrana koju ste pripremili ostane što duže sveža, a vaš frižider i zamrzivač uredni zahvaljujući kesi za vakumiranje hrane.Ova kesa za vakumiranje hrane su sjajne za održavanje prvobitnog ukusa mirisa i ukusa hrane koju ste pripremili. One su čvrste i ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Neka hrana koju ste pripremili ostane što duže sveža, a vaš frižider i zamrzivač uredni zahvaljujući kesi za vakumiranje hrane.

Ova kesa za vakumiranje hrane su sjajne za održavanje prvobitnog ukusa mirisa i ukusa hrane koju ste pripremili. One su čvrste i sigurne i nema bojazni da će se hrana iz njih prosipati po frižideru.

Zatvaraju se vrlo jednostavno – uz pomoć aparata za vakumiranje Always Fresh. To je mali i praktični aparat koji radi na baterije i koji je vrlo jednostavan za upotrebu. On ne zauzima mnogo mesta u kuhinji kada ga odložite, a od velike vam je koristi.

Zahvaljujući ovoj kesi ne samo da ćete produžiti rok hrani i urediti frižider, već ćete sprečiti i širenje i mešanje mirisa hrane različitih načetih namirnica i obroka.

Iskoristite priliku i kupite kese za vakumiranje hrane po AKCIJSKOJ ceni već danas i uštedite novac koji ste do sada bacali na hranu.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina