Nema na stanju

Dust Daddy za usisavanje prašineDust Daddy je super korsina spravica za usisavanje prašine koja će vam pomoći da svoj dom, radni prostor i auto održite savršeno čistim, bez trunčice prašine, pa čak i u onim delovima koji se na prvi pogled čine nedostupnim!... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Dust Daddy za usisavanje prašine

Dust Daddy je super korsina spravica za usisavanje prašine koja će vam pomoći da svoj dom, radni prostor i auto održite savršeno čistim, bez trunčice prašine, pa čak i u onim delovima koji se na prvi pogled čine nedostupnim!

Zašto je ovaj čistač prašine tako poseban i šta ga razliku od običnih krpa? Zato što ima mogućnost da i iz najzavučenijih delova police izvuče svu prašinu! Kako? Zahvaljujući fleksibilnim usisnim cevčicama kojih ima čak 30 i koje prolaze do mesta do kojih krpa ne može! 

Sve što je potrebno jeste da ga stavite na crevo usisivača, uključite usisivač i pređete preko svi onih delova nameštaja koje je potrebno očistiti. Dust Daddy neće ošteti predmete preko kojih prelazite njime. Sa njim ćete konačno moći da uklonite prašinu sa svih onih malih sitnih predmeta sa kojih do sada niste smeli plašeći se da će i oni završiti u usisivaču. Sa Dust Daddy-jem do toga neće doći, jer uzane cevčice to ne dozvoljavaju.

Dust Daddy će skratiti vreme brisanja prašine, jer skoro ništa od stvari nećete morati da pomerate. Sjajan je ne samo za nameštaj, već i za knjige, svetla, žaluzine, za automobil (vrlo lako vuče prašinu iz pukotina sedišta).

Dužina cevčica: 16 cm
Dužina plastičnog dela: 18 cm

Iskoristite sjajnu AKCIJU i poručite odmah po SUPER CENI ovu fantastičnu spravicu za usisavanje prašine čak i iz teško dostupnih ćoškova!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina