Na stanju

Couch Coat navlaka za foteljuKonačno možete da se opustite kada na vašu omiljenu fotelju dete slučajno prospe hranu ili neko obojeno piće. Pa čak i ako je fotelja svetle boje i od finog osetljivijeg materijala. Sa Couch Coat navlakom vaša fotelja će uvek b... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Couch Coat navlaka za fotelju

Konačno možete da se opustite kada na vašu omiljenu fotelju dete slučajno prospe hranu ili neko obojeno piće. Pa čak i ako je fotelja svetle boje i od finog osetljivijeg materijala. Sa Couch Coat navlakom vaša fotelja će uvek biti čista i uredna i nećete morati da brinete o tome kako da je operete.

Couch Coat navlaka je izuzetno praktična stvar koja maksimalno štiti vašu fotelju od neželjenih mrlja. Ona čvrsto stoji ne klizajući se i vašu fotelju čuva savršeno čistom bilo da po njoj šetaju ljubimci koji se linjaju ili da imate nemirne mališane koji ne vode naročito računa da li će baš tu prosuti čokoladnu mleko, ispustiti parče pice sa kečapom i slično. Ne propušta fleke i, kada se isprlja, vrlo lako se skida i pere.

Sa Couch Coat navlakom za fotelju više nećete morati da se mučite i ručno čistite. Agresivnim ručnim pranjima i korišćenjem raznorazne „hemije“ oštećujete i sam nameštaj i svoje ruke. Couch Coat je mnogo praktičnije rešenje.

Couch Coat navlaka za fotelju je vrlo kvalitetna, udobna i lepo izgleda. Materijal je prošiven mikrovlaknima i navlaka ima dva lica: jedno braon, a drugo mlečno bele boje. Pored dela za sedeći deo fotelje dobijaju se i dva dela za naslone za ruke.

Dimenzije: 170x67
Dimenzije delova za ruke: 46x47

Navlaku ne morate prati ručno i mučiti se, već je slobodno možete staviti u mašinu.

Neka vaša fotelje uvek bude čista i uredna. Iskoristite akciju i kupite Couch Coat navlaku za fotelju po sjajnoj ceni već danas!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina