Na stanju

Nemojte bacati hranu! Sačuvajte svežinu namirnicama i u isto vreme napravite više mesta u frižideru i zamrzivaču zahvaljujući Always Fresh aparatu za vakumiranje I SPECIJALNIM KESAMA koje idu uz njega!Ovaj genijalni mali aparat za vakumiranje omogućuje vam... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Nemojte bacati hranu! Sačuvajte svežinu namirnicama i u isto vreme napravite više mesta u frižideru i zamrzivaču zahvaljujući Always Fresh aparatu za vakumiranje I SPECIJALNIM KESAMA koje idu uz njega!

Ovaj genijalni mali aparat za vakumiranje omogućuje vam da produžite rok trajanja i sačuvate ukus bilo kojoj vrsti hrane: povrću, mesu, ribi, sirevima, suhomesnatim proizvodim itd. Pritom vam znatno štedi ne samo novac, već i prostor, naročito u zamrzivaču u kome uvek fali makar još malo mesta (naročito kada se napuni zimnicom).

Always Fresh aparat za vakumiranje je vrlo lak za upotrebu. Sve što treba jeste da postavite aparat na naznačeni deo na prethodno dobro zatvorenoj kesi (koriste se kese speijalno napravljene za ovaj aparat), pritisnete dugme na vrhu i aparat započinje vakumiranje. Kesu potom odložite u frižider ili zamrzivač i vaša hrana je sigurna i ukusna prilikom sledećeg konzumiranja, kao da ste je tek kupili ili napravili.

***OVO JE SPECIJALNA PONUDA KOJA UKLJUČUJE 1 APARAT ZA VAKUMIRANJE + ČAK 10 KESA OD KOJIH JE SVAKA ZA VIŠEKRATNU UPOTREBU (DAKLE, MOŽE SE KORISTITI VIŠE PUTA).***

Aparat je bežičan, a dimenzije su mu takve da ga možete odložiti bilo gde u kuhinji a da vam ne zauzima mnogo mesta. Puni se preko USB kabla i ima LED indikator koji pokazuje koliko je baterija napunjena.

Ovaj aparat neophodan svakoj kuhinji je idealan i za putovanja kada želite da sačuvate svežinu obrocima koje ste poneli i produžite im rok trajanja. Pritom, nije težak i jednostavno se može poneti čak i u manjoj torbi.

***OVO JE SPECIJALNA PONUDA KOJA UKLJUČUJE 1 APARAT ZA VAKUMIRANJE + ČAK 10 KESA OD KOJIH JE SVAKA ZA VIŠEKRATNU UPOTREBU (DAKLE, MOŽE SE KORISTITI VIŠE PUTA).***

Ako se brinete da li ćete moći da nađete kese za ovaj aparat kada istrošite 10 iz ovog paketa, bez brige: možete ih kupiti na komad OVDE ili paket od 20 komada OVDE po izuzetno povoljnim cenama.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina