Na stanju

Teg za žene - Shake weightOvaj proizvod namenjen je pre svega damama koje žele da doteraju svoju liniju ili da sačuvaju dobru formu koju su stekle napornim vežbanjem. Shake weight teg za žene je nešto potpuno novo na našem tržištu. Uz pomoć ovog revolucion... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Teg za žene - Shake weight

Ovaj proizvod namenjen je pre svega damama koje žele da doteraju svoju liniju ili da sačuvaju dobru formu koju su stekle napornim vežbanjem. 

Shake weight teg za žene je nešto potpuno novo na našem tržištu. Uz pomoć ovog revolucionarnog proizvoda bićete zategnute kao nikad ranije na veoma jednostavan i efektan način.

Jedinstvenog anatomskog dizajna ovaj proizvod vrlo lepo leži u ženskoj ruci. Najnovija tehnologija koja radi po principu dinamičke inercije osetno će pomeriti Vaše granice kada je vežbanje u pitanju. Mišići na rukama, ramenima i grudima se oblikuju sa vrlo malo napora do savršenstva. U odnosu na obične tegove, učinak vežbi uz pomoć Shake weight tegova je poboljšan i do 300%.

Za samo 6 minuta dnevno uz pomoć ovih magičnih tegova imaćete vrlo lepo oblikovane ruke i ramena. 
Posle prvih postignutih rezultata, poželećete da svima pokažate lepo izvajani gornji deo tela. 
Prilikom izvođenja vežbi treba da držite teg u obe ruke na udaljenosti od oko 10-ak cm u odnosu na vrat i da ga tresete gore-dole, nikako levo-desno. Takođe, dok vežbate veoma je bitno da zauzmete stabilan stav. 

U pakovanju sa tegovima, dobićete CD sa detaljnim uputsvom za vežbanje. 

Ne čekajte, već odmah naručite Shake weight teg za žene  uz pomoć kojeg ćete postići lepo oblikovane ruke, grudi i ramena o kakvim ste oduvek sanjali.  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina