Na stanju

Revolucionarna tabla za vežbanje koja vam omogućuje da bilo kada i bilo gde, bilo u svojoj kući, bilo napolju, uspešno jačate i oblikujete mišiće gornjeg dela tela. Sklek tabla učiniće vaše svakodnevno vežbanje zanimljivijim i efikasnijim nego do sada kada... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Revolucionarna tabla za vežbanje koja vam omogućuje da bilo kada i bilo gde, bilo u svojoj kući, bilo napolju, uspešno jačate i oblikujete mišiće gornjeg dela tela. Sklek tabla učiniće vaše svakodnevno vežbanje zanimljivijim i efikasnijim nego do sada kada ste vežbali sami bez nje. 

Šta je čini tako posebnom? Naime, na njoj se nalaze linije u bojama. Svaka boja označava vežbe za deo tela koji je obeležen na tabli:

Žuta boja – vežbe za triceps
Crvena boja – vežbe za grudi
Plava boja – vežbe za ramena
Zelena boja – vežbe za leđa

Ručke postavljate u rupe određenih boja u odnosu na to koju grupu mišića želite da vežbate. Dakle, nećete morati sami da “lupate glavu” smišljajući vežbe i pitajući se da li su te koje ste izabrali zaista adekvatne za rezultate koje želite da postignete – sklek tabla će vam reći.

Dodatna prednost sklek table je ta što je lagana i rasklopiva, pa vam tako neće zauzimati mnogo mesta u kući, a takođe ćete lako moći da je ponesete i ako krenute nekuda na put ili na vežbanje u prirodi. 

Veličina: 62 x 18 x 2 cm

Nemojte propustiti ovu sjajnu ponudu. Obezbedite sebi tablu koja će vam omogućiti da radite efikasno vežbe za celo telo u svakom momentu, čak i bez izlaska iz kuće ako tako želite.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina