Na stanju

Ako želite da skinete suvišne kilograme i oblikujete svoje telo, pravo je vreme da obučete NEOTEX i dobro se razmrdate!Pripremili smo za vas SPECIJALNU AKCIJU, pa ćete sada po fantastičnoj ceni moći da kupite kompletnu „opremu“ za mršavljenje – bermude za ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ako želite da skinete suvišne kilograme i oblikujete svoje telo, pravo je vreme da obučete NEOTEX i dobro se razmrdate!

Pripremili smo za vas SPECIJALNU AKCIJU, pa ćete sada po fantastičnoj ceni moći da kupite kompletnu „opremu“ za mršavljenje – bermude za mršavljenje i pojas za mršavljenje! A još bolja vest je da helanke i pojas nisu obični, već zaista predviđeni za to da vam pomognu da brže i lakše istopite salce!

Šta bermude i pojas čini posebnim? Materijal! Napravljeni su od NEOTEX-a, materijala poznatog po tome što izaziva pojačano znojenje u delovima koje prekriva. On samim tim pospešuje topljenje masnih naslaga. Pojas pomaže da se lakše istopi salce na stomaku, a bermude da se brže istope naslage na butinama i zadnjici. Pomažu čak da se rešite i upornog celulita!

I bermude i pojas će izazvati da se znojite više nego inače dok ih nosite pa makar i sedeli. No, ipak za bolje rezultate preporučujemo da se malo pokrenete. Makar to bila šetnja ili samo malo „oštrije“ sređivanje kuće. A vežba koja nije ni malo teška, čak je i zabavna, a koja mnogo pomaže pri gubljenju kilograma i oblikovanju tela jeste preskakanje vijače!

Ne čekajte 5 do 12 kako biste se rešili suvišnih kilograma. Koliko danas poručite svoj super paket za mršavljenje, dobro se razdrmajte i izgledajte onako kako ste oduvek želeli.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina