Na stanju

Iron Gym šipka za vežbanjeViše ne morate odlaziti u teretanu kako biste kvalitetno vežbali i imali telo o kakvom ste sanjali! To sada možete i kod kuće, kadgod poželite i koliko god želite! Ova genijalna metalna šipka za vežbanje će vam omogućiti da postig... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Iron Gym šipka za vežbanje

Više ne morate odlaziti u teretanu kako biste kvalitetno vežbali i imali telo o kakvom ste sanjali! To sada možete i kod kuće, kadgod poželite i koliko god želite! Ova genijalna metalna šipka za vežbanje će vam omogućiti da postignete sjajne rezultate po pitanju snage i izgleda, a pogledajte šta sve možete sa njom!

Iron Gym šipka za vežbanje je sprava koja vam omogućuje da radite sa njom čak 4 vrste vežbi:

Zgibove
Trbušnjake
Sklekove
Propadanja

Kada se pravilno koristi, vežbanje sa Iron Gym šipkom daje rezultate već nakon 30 dana. Kako je muškarci najčešće koriste za zgibove, rezultati bivaju šire grudi, definisana ramena i abdominalni mišići, jače nadlaktice i povećana izdržljivosti. Tri različita položaja hvatanja šipke (uski, široki i neutralni) omogućuju promenu pozicioniranja tela i kontinuirani izazov za mišiće.

Ovu genijalnu šipku  ćete moći da zakačite za bilo koja vrata standardne veličine. Za to vam neće biti potreban nikakv alat, već ćete lako moći da je fiksirate bez ičega zahvaljući njenom obliku. Jednako lako ćete moći da je skinete kada poželite da je iskoritite za trbušnjake, sklekove ili propadanja, a da pritom ne oštetite vrata.

Odgovara vratima do 90 cm širine.

Idealna je i za muškarce i za žene. Zato iskoristite ovo sjajno SNIŽENJE i poručite Iron Gym šipku za vežbanje koja će vam omogćiti da tokom čitave godine budete u top formi!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina