Na stanju

Usisivač za automobil i pumpa za gume (2 u 1)Ova super stvarčica je nešto što je neophodno u svakom automobilu. Ona je istovremeno usisivač i pumpa za gume, pa će sa njom auto moći da vam bude uredan i čist gde god da se nalazite, a na putu vas ispumpana g... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Usisivač za automobil i pumpa za gume (2 u 1)


Ova super stvarčica je nešto što je neophodno u svakom automobilu. Ona je istovremeno usisivač i pumpa za gume, pa će sa njom auto moći da vam bude uredan i čist gde god da se nalazite, a na putu vas ispumpana guma ne može iznenaditi i ostaviti bez rešenja, jer ćete moći da je naduvate i slobodno nastavite svoj put.


Sjajno rešenje za sve one koji vode računa o higijeni svog automobila. Moći ćete sa njim brzo i lako da ga sredite umesto da razvlačite veliki usisivač predviđen za kućnu upotrebu i da se borite sa njegovom veličinom. A svakako je jeftinije rešenje od odlaska da vam to neko drugi uradi.


Sa njime ćete moći da dopete do onih zavučenih delova u unutrašnjosti auta do kojih inače ne možete da doprete običnim usisivačem. S obzirom da je kabl dugačak 5m, moći ćete detaljno da usisiate ceo auto. Usisivač bi nakon 30 min rada trebalo isključiti i napraviti pauzu ako vam je, naravno, uopšte potrebno da radi još.


A istim aparatom ćete za samo nekoliko minuta moći da naduvate ispumpanu gumu! Sve što je potrebno jeste da podesite do koliko bari želite da naduvate gumu i pričekate da se ona toliko napumpa. Aparat će sam prestati sa radom kada je naduva onoliko koliko ste unapred podesili.


Koja god namena da je u pitanju, aparat se uključuje u usisivač u automobilu. Zauzima vrlo malo mesta i izuzetno je dobro imati ga u svakom trenutku, naročito ako često i dugo putujete.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina