Na stanju

Ulošci za obuću - Gel ActiveActiv Gel Quotidien može da bude od velike koristi svima onima koji dugo stoje na nogama ili pešače.Kada stavite ove uloške u obuću imaćete osećaj kao da hodate po vodi. Ulošci Gel Active su namenjeni za svakodnevno korišćenje, ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ulošci za obuću - Gel Active

Activ Gel Quotidien može da bude od velike koristi svima onima koji dugo stoje na nogama ili pešače.

Kada stavite ove uloške u obuću imaćete osećaj kao da hodate po vodi. Ulošci Gel Active su namenjeni za svakodnevno korišćenje, a mogu ih koristiti apsolutno svi – poslovni ljudi, ako i oni koji se bave sportom profesionalno ili rekreativno. 

Kada stavite ove uloške u obuću osetićete momentalno olakšanje. Gel Activ ulošci amortizuju opterećenje i pomažu da se smanji prekomerni pritisak koji se direktno odražava na Vaša stopala i leđa. Bilo da se bavite sportskim aktivnostima ili jednostavno šetate, osetićete svu udobnost uz ove uloške. 
Osim toga oni pružaju i dodatnu potporu kod lukova stopala. 

Dizajn ovih uložaka je takav da odgovara svakoj obući, odnosno mogu se iseći do veličine koja Vam ogovara. 

U ponudi su ulošci za žene i za muškarce. Ženski ulošci obuhvataju raspon od broja 38 do broja 42, dok su muški u opsegu brojeva od 42 do 48.

Kada jednom probate Gel Active uloške za obuću i osetite rasterećenje prilikom hodanja ili vežbanja, nećete više moći bez njih. 

Ako spadate u grupu ljudi koja usled prekomernog stajanja trpi jake bolove u nogama, ne čekajte već odmah poručite Gel Active uloške za obuću. 

Neka Vam svaki novi korak bude što udobniji!  

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina