Na stanju

Turpija za nokte Velvet smoothProizvod koji je osvojio tržište za neverovatno kratko vreme. Velvet Smooth turpija za nokte namenjena je damama koje žele lepe i negovane nokte na veoma brz i jednostavan način. Ergonomskog oblika, dizajnirana je tako da sa n... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Turpija za nokte Velvet smooth

Proizvod koji je osvojio tržište za neverovatno kratko vreme. 

Velvet Smooth turpija za nokte namenjena je damama koje žele lepe i negovane nokte na veoma brz i jednostavan način. Ergonomskog oblika, dizajnirana je tako da sa neverovatnom lakoćom i velikom preciznošću oblikujete, turpijate i polirate nokte. Turpija može da se koristi za nokte na rukama i nogama.

Uz pomoć Velvet Smooth turpije Vaši nokti dobijaju željeni oblik, ali i sjaj uz pomoć vrlo jednostavne funkcije poliranja. Izuzetno laka za korišćenje, anatomski oblikovana tako da savršeno leži u ruci. 

Pakovanje sadrži turpiju sa 3 nastavka, koji imaju različitu perforaciju. Prvi nastavak služi za grubo turpijanje, drugi za fino turpijanje, dok sa trećiim dobijate efekat poliranja

Ne preporučuje se turpijanje duže od 3 sekunde na istom delu nokta. 

Za rad ove turpije potrebna Vam je 1 AA baterija, koja NE dolazi u kompletu.

A ako danas poručite ovu fantastičnu turpiju 3 u 1, na POKLON ćete dobiti i MOBILNI VENTILATOR u nekoj od izuzetno atraktivnih letnjih boja. Uz pomoć njega ćete moći lako da se rashladite gde god da se nalazite: na plaži, u kolima, autobusu, kancelariji.

Poručite već sada ovu jedinstvenu turpiju za nokte po genijalnoj ceni! Sada i Vi možete imati nokte kao iz salona za manje utrošenog vremena i manje potrošenog novca.

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina