Na stanju

Dexe Fiberi za retku kosu 22grDexe fiberi za proređenu kosuKosa koja je na temenu, u predelu zalizaka ili pri vrhu cela izgubila svoju gustinu i učinila da Vaše samopouzdanje bude na donjoj granici sada je naišla na dostojnog protivnika! Predstvljamo Vam D... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Dexe Fiberi za retku kosu 22gr

Dexe fiberi za proređenu kosu

Kosa koja je na temenu, u predelu zalizaka ili pri vrhu cela izgubila svoju gustinu i učinila da Vaše samopouzdanje bude na donjoj granici sada je naišla na dostojnog protivnika! 
Predstvljamo Vam Dexe Fibers – proizvod koji će na brz i siguran način dovesti do poboljšanja kvaliteta, gustine i celokupnog izgleda Vaše kose!

Proređena kosa brzo i lako postaje bujna, a činjenica da dati proizvod možete izabrati u boji koja Vama odgovara čini ga još atraktivnijim. Ovaj kozmetički proizvod munjevitom brzinom osvojio je sve delove sveta. Milioni zadovoljnih korisnika uverili su se u njegovu delotvornost! 
Dexe Fibers vlakna učinice Vašu kosu gušćom a Vaš izgled atraktivnijim. Već nakon prvog nanošenja istog imaćete utisak da Vam kosa nikad i nije bila proređena. Prirodan izgled koji istoj daje pozicionira ga na sam vrh učinkovitih proizvoda da dodavanje bujnosti kosi. Dovoljno je samo da ga pospete po proređenoj kosi i isti se sjedinjuje sa Vašom kosom, dajuci joj prirodan izgled. Mikrofiberi se učvršćuju na kosi, što znači da slobodno možete da izađete iz kuće bez bojazni da će ih vetar, kiša i drugi spoljašnji uticaji skinuti. 

Ovo revolucionarno rešenje je idealno za problem sa alopecijom (ćelavošću) kako kod žena tako i kod muškaraca. Dakle, nije reč o spreju, kremi ili nečem drugom što prividno daje izgled bujnijoj kosi. Ne, u pitanju su neprimetna mikrofiber vlakna koja se savršeno uklapaju sa Vašom kosom doprinoseći njenoj gustini.

Dexe Fibers su potpuno prirodna vlakna koja ne izazivaju alergijske reakcije i koje možete slobodno koristiti kako na delovima glave na kojima je kosa proređena tako i na onima na kojima uopste nema kose. Negativno naelektrisana vlakana se kao magnet pričvršćuju za pozitivno naelektrisane vlasi kose zbog statičkog elektriciteta i daju Vašoj kosi neophodnu gustinu.

Pakovanje od 22gr možete aplicirati do 75 puta.

Raspoložive nijanse: crna i tamno smeđa.

Ispod texta Vas očekuje video klip koji će Vam predočiti sve funkcije Dexe Fibers preparata.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš Dexe Fibers.  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina